Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Тази година при сватбите винтидж стилът е на мода

Тази година при сватбите винтидж стилът е на мода

Тази година при сватбите винтидж стилът ще е на мода, стана ясно по време на третото бургаско изложение „За вашата сватба мечта“. В това няма нищо необичайно. Красотата му и романтичната атмосфера, която създава, са запленяващи.

Тази година при сватбите винтидж стилът ще е на мода, стана ясно по време на третото бургаско изложение „За вашата сватба мечта“.  В това няма нищо необичайно. Красотата му и романтичната атмосфера, която създава, са запленяващи. Винтидж стилът, заедно с опърпания шик и еклектичния стил са едни от най-предпочитаните напоследък, споделят организаторите на изложението от Асоциацията на бургаските сватбени агенции /АБСА/, в която участват „Магнетик“, „Диаманти“, „Мирена“ и „Брилянтин“.   

Повечето агенции бяха заложили на дантелата и перлите като основен акцент в подредбата на сватбената маса. "Ние направихме нашата украса в римски стил, заложихме на малко по-нетрадиционна украса, а не на стандартния букет, който се слага принципно в средата на масата. Кафявото е цвят, който се харесва на младите хора, освен това добавихме малко екрю за настроение. Показахме този път и пиле карвинг, за да видят хората, че не е задължително сватбеното пиле да бъде стандартно, а може да е произведение на изкуството", сподели Красимира Иванова от сватбена агенция „Магнетик”.  

Актуалните цветови гами за роклите при агенция "Мирена" са белите и кремавите, а дантелата е основен акцент. Тенденцията е роклите да са с изчистен силует, без кринолин, с много малко флорални елементи и камъни.   При масите са използвани по-нетрадиционния винтидж стил с плетени покривки и модерни перли, коментира Марияна Панчова.  

Емилия Николова от цветарско ателие "Ема", Поморие, сподели че ретро винтидж стилът е актуален и при сватбената флористика. "Той представлява комбинация на свежи цветя с дантела, много еко материали – това е най-актуалното у нас. В световен мащаб са  предпочитани по-нестандартните неща - ретро, нежни и геометрически различни букети. Като цяло младоженците предпочитат да е нещо по-обемно и в същото време интересно. Белите цветя са предпочитани като най-често се избират лилиуми, рози и орхидеи. Булчинският букет за мен лично трябва да е много специфичен и да е много съобразен с темперамента на булката", коментира още Емилия Николова.  

В грима най-нашумелите тенденции са взаимосвързани с цвета на роклята, на букета и на аксесоарите на булката. "Според нас е най-добре да не се експериментира прекалено много с грима за сватбата, а само да се подчертае естествената красота", коментираха от стидио за красота "Поли".  

Последната мода при халките е да са от три вида злато – розово, бяло и черно, което е ефект от специална патина. Комплект халки като тази на снимката струват  1200 лева. 

В сладкия кът на изложението може да намерите копие на тортата на кралската двойка Уилям и Кейт, която може да си позволите за по 3,50 лева на парче - т.е. ако сте поканили 40 гости на тържеството ще трябва да си подготвите 140 лева за сладкото изкушение.  Ако това не ви е достатъчно иновативно, сладкарите от "Роза" са подготвили каляска от захар, която да допълни тортата и да напълни очите на всички гости. 

 

Предпочитана дестинация от младоженците за медения месец пък се оказа Тенерифе, Канарски острови. Круизите също са много привлекателни, тъй като са комбинация от разкош в голям кораб и съчетава низ от много дестинации – всеки ден се будят на различно място, сподели Теодора Гергинчева от туристическа компания "Teddy Kam".    

Още снимки от изложението може да намерите на официалната ни фейсбук страница!

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега